Wholesale/Retail Mink Hair Vendor. Returnable if You Don't Satisfied
Customers Used to Ask

Customers Used to Ask

Question 1: If i do not like the hair i received, Can I return the hair?
Answer: Yes. The hair can be returned if you dislike the hair. 

Question 2: How long does the shipping take?
Answer: Ballice Virgin Hair has own factory and large stock. Your order will ship out within 24 hours.
2-3 days to USA or Canada by Dhl or FedEx
3-4 days to Europe by Dhl or TNT
5-6 days to Africa by DHl or TNT

Question 3:How long does the hair wave last? Are the cuticles intact?
Answer: Ballice Virgin Hair only carries quality Mink virgin hair; hair wave can hold the curl well, and with full cuticles. That means Ballice hair product are very durability. Customer gives us feedback like this: It can last over a year with proper care.

Question 4: How can I return the hair if I dislike the hair?
Answer: No Reason Return within 10 Days. If you are not satisfied with Our Hair Product, Just contact with us within 10 days after receiving goods. Your Refund will be returned once our oversea storehouse receives the goods with original state. We have set the storehouse in USA California & New York
1.Seller will pay the return shipping fee if : ship wrong type, ship wrong color, quality problem 
2.Buyer will pay the return shipping fee if : change the type/color, dislike 

Question 5: Is the hair with true length?
Answer: yes, true length. Please measure the hair length while stretching. For example, if you buy a bundle body wave with 12 inches, the measurement will show you 13.5 inches. Every bundle length will be 1.5 inch longer.

Question 6: Why is Ballice hair so special?
Answer: Ballice Virgin hair is highly regarded in the hair industry because of its flexibility, durability, and texture. Ballice hair is naturally thick and lustrous, so it gives the best possible styling and installation options for extensions. The hair is also naturally dark, so it works great with most braiding and weaving applications for everyone. Ballice hair goes hand in hand with long lasting quality.

Question 7: Can Ballice hair be dyed and permed?
Answer: Since the hair Ballice Hair is virgin human hair, you can perm and dye it if you want. To get the best results, you should first consult with a licensed cosmetologist. You should have your hair dyed or permed by a professional only.

Question 8: Are you a hair manufacture or hair vendor?
Ballice Virgin Hair is professional mink hair vendor and wholesale Brazilian hair vendor,hair factory is located at Xuchang,China. Where is biggest hair manufacture zoon in China.

Question 9: What is your wholesale price?
Our website price are wholesale prices, You also can click here for wholesale price list.

Question 10: What is the origin of your hair?

Answer: Our Mink Hair Factory set up the oversea hair material purchase team, to make sure we can get the best mink hair source.
Oversea purchase term: Indian and Burma

Just feel free to contact us by:
Phone/WhatsApp: +8615639287152